Etsi

Darphin, kasvipohjaista kauneutta

Ranskalainen ihonhoidon asintuntija, dermotologi Tri. Pierre DARPHIN lanseerasi innovatiivisen, kasvipohjaisen kauneusohjelman. Hän ymmärsi, että naisen kauneudessa ei ollut kysymys vain siitä miltä hänen ihonsa tai vartalonsa näytti, vain myös siitä miltä hänestä tuntui. Kaunis ja hyvinvoiva iho oli Pierre Darphinin intohimo. Hän löysi aromaterapian, josta lopulta muotoutui koko sarjan sydän.

Aromaattinen öljyeleksiiri iltaisin

Aromaattiset öljyeliksiirit ovat Darphin Laboratorion taidonnäyte. Kasvi- ja eteeriset öljyt on huolellisesti valikoitu ja taitavasti yhdistetty. Tuotepitoisuudet on tarkasti määritetty tuomaan iholle parhaat ja välittömästi näkyvät hoitotulokset: iho uudistuu, rauhoittuu, puhdistuu, kirkastuu, kosteutuu, virkistyy ja saa nuorekkaan hehkun. Lisähuomiona ainutlaatuinen aistinautinto.  

Koostumuksien taide. Puhtaiden kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen voima. Taidonnäyte.

Me Darphinilla aloitamme ylellisistä ja parhaista raaka aineista, jotka on kerätty ympäri maailman. Kasvien aktiivisin osa saadan hienovaraisesti uuttamalla tai tislaamalla optimoidaksemme puhtaat koostumukset ja laadukkaat pitoisuudet sekä saadaksemme talteen kasvien ja kukkien parhaimmat omminaisuudet. Darphin koostumukset ovat yksilöllisiä taidonnäytteitä, aineoisosat toimivat tehokkaina ja synergisinä koostumuksina. Jokainen koostumuus huomioi ihon yksityiskohtaisesti. Kun avaat Darphin purkin, otat nokareen iholle sulautuvaa hoitovoidetta tai levität kasvoillesi vesimäisen raikasta seerumia, huomaat kuinka kasvien voima herättää välttömästi ihosi kauneuden. Aromaattiset öljyeliksiirit palauttavat ja tasapainottavat ihon ulkoisesti ja sisäisen kauneuden ja hyvän olon tunteen.  

Hoitovoide uudistaa ja suojaa - aamuin illoin

Hoitovoide kaunistaa ihoa päivä päivältä. Tarkkaan laaditun täydellisen kaksiosaisen koostumuksen ansiosta (vesi- ja öljyfaasit) hoitovoide uudistaa ja suojaa ihoa ja toimii synergiassa aktiiviaineiden kanssa. Hoitovoiteet on suunniteltu hoitamaan jokaisen ihon erityisiä tarpeita sekä suojaamaan ihoa. Tuoksut, värit ja koostumukset ovat hienoistuneita ja aistikkaita. 

Seerumi korjaa - aamuin illoin

Darphin Seerumi tarjoaa jokaisen ihon tarpeellisen yksilöllisen ongelmanratkaisun. Hydrofiiliset koostumukset ja huippumolekyyliteknologian ratkaisut vastaavat ihon kaikkiin haasteisiin. Jokaiselle iholle yksilölliset suunniteltu seerumi tuo toivotut hoitotulokset. 

Transformatiivisen kinesio hieronnan voima

Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi ensimmäisen L'institut Darphin - kauneushoitolansa Pariisissa. Hän hätkähdytti kauneudenhoitoalaa ainutlaatuisella , kasvolihaksia kiinteyttävällä syvätehoisella Deep Massage - hierontatekniikalla ja sen yhdistämisellä ihonhoitoon. Ylellisyys yhdistettynä kokonaisvaltaiseen hoitonautintoonmoninkertaistaa tuotteiden antamat hoitotulokset, sekä huomioi kaikki aistit. Vielä tänäkin päivänä, muutaman askeleen päässä Place Vendomelta, rue Saint-Honore kadulla, sijaitsee ylellinen Darphinin instituutti. Darphinin sanoma viestii puhdasta, kasvipohjaista kauneutta jokaiselle naiselle ympäri maailman. Darphin tuotteita myydään 42 eri maassa.